Reviews from Andy's Sushi Wezep

Recent reviews

5.0
Dave
10 July 2024
Frank
7 July 2024

Altijd goed en lekker

Erik Juliaan van der Gaag
28 June 2024

Super kwaliteit iedere keer, mooie vis en lekkere bereiding.

Brenda
23 June 2024

De sushi wordt persoonlijk gemaakt en er wordt rekening gehouden met voorkeur/allergie. Ontzetten lieve en aardige medewerkers. En de sushi en streetfood was weer heerlijk.

Paul Last
21 June 2024

Zeer service gerichte medewerkers! En heerlijke gerechtjes

Margot van Zanten
19 June 2024

Heb nu al zin in de volgende keer!

Rita Spronk
19 June 2024

Perfect 🤩

Claudia
14 June 2024

Heerlijke smaak, vers en op het afgesproken tijdstip klaar. We hebben genoten!

Rita Spronk
5 June 2024

De pokebowl zalm was weer heerlijk en de sushi ook 👍👍

Mo
1 June 2024

Super lekkere sushi weer!

Diana
31 May 2024

Heerlijk, goed en op afgesproken tijdstip gebracht.

David
27 May 2024

Heerlijke belegde broodjes gegeten vandaag

Dido Dokter
24 May 2024
RSS
21 May 2024

Ik vond de sushi zo lekker, en vind het netjes klaar gemaakt.

Lia
20 May 2024

Super

Anneke
20 May 2024

Heerlijke sushi bowls. Goede levering.

Rita Spronk
15 May 2024

Een heerlijke zalm pokebowl en sushi zo als altijd heerlijk en vers thanks 👍

Familie Schutte
11 May 2024

Het was weer heerlijk

Arie Krijgsman
10 May 2024

We hebben heerlijk gegeten prima kwaliteit en super services

Harry
28 April 2024

Snel bezorgd goede kwaliteit en smakelijk

Lia
27 April 2024

We hebben ontzettend lekker gegeten 😀

Heleen
26 April 2024
Marloes
20 April 2024

Het was net als anders superlekker. Een aanrader!!

Loudi
16 April 2024

Altijd goed!

Christel van het Ende
12 April 2024

Goede service en netjes op tijd alles klaar! Buiten dat ook de smaak van de sushi heerlijk !

Laura
8 April 2024

Als ik sushi haal met vrienden of wil bestellen doe ik dat graag hier, super lief personeel en echt kwaliteit en lekkere sushi!

Margot van Zanten
6 April 2024

Weer heerlijk!

Anoniem
1 April 2024
Brenda
31 March 2024

We hadden de sushi box. Weer erg lekker en bij Andys houden ze goed rekening met de voorkeuren die je aangeeft.

Jacco
27 March 2024

Besteld voor bezorging om 17.30 uur En exact 17.30 uur ging de deurbel grote klasse en eten was perfect

De Vries
23 March 2024

Genoten van de lekkere sushi

Maggie
20 March 2024

Heerlijk gegeten

Jolanda
17 March 2024

Zoals gewoonlijk was het weer voortreffelijk! Netjes bezorgd, erg vriendelijk en de sushi is geweldig!

Hofmeijer
16 March 2024

Heerlijke sushi!

Hendrik Boschman
16 March 2024

Beste sushi in de omgeving. De sushi ziet echt heel mooi uit. Super vers en erg lekker. We gaan hier zeker vaker bestellen. Echt een aanrader!!!!

Mark Dekker
16 March 2024
R
15 March 2024

De geflambeerde zalm was erg verbrand, erg jammer. Ik vond de sushi oké, niet bijzonder. De bezorging was wel heel snel! Super

Reaction from Andy's Sushi

Hoi R, Wij vonden het erg jammer dat je niet heb kunnen genieten zoals het hoort. Na jou telefonische gesproken te hebben gaan we het volgende x ons best doen je wel te kunnen laten genieten. Vriendelijke groet Andy

Barbara
9 March 2024

Topsushi! Vers, smaakvol, origineel

Gerda van't Hul
9 March 2024

De sushi was heerlijk!!

Gerhard Berghorst
7 March 2024

Heerlijk eten en er wordt schoon en netjes gewerkt ! Vriendelijk personeel en een gevarieerde menu kaart voor ieder wat wils . Een echte aanrader!! Ga zo door !

Silvia van Diepen
3 March 2024

Erg erg lekker, en snelle levering

Amanda
2 March 2024

Zoals altijd heerlijk!

Anoniem
27 February 2024

Top!

Gerwin
24 February 2024

Top als altijd

M. Zoer
24 February 2024

Prima inorde

Isa
21 February 2024
Bennie Kamp
15 February 2024

Vers en goed eten

Cor
15 February 2024

Prima website. Heerlijke verse sushi en uitstekende service. Top!

Conny van Maanen
15 February 2024

Supervriendelijk geholpen bij afhalen, heerlijke sushi

Hennie
14 February 2024

Alles was goed klaargemaakt en goed verpakt in warmhoud boxjes wij vonden de kaasloempia"s hwwl flauw van smaak

Thoma A.M.
11 February 2024

het was weer erg lekker

Bram Hummel
9 February 2024

Super lekker eten en hele leuke mensen. Wij gaan hier zeker vaker bestellen.

Brenda
5 February 2024

We hebben de snack box geprobeerd, lekker warm en leuke variatie. Goed doorbakken en knapperig. De sushi was ook weer heerlijk. En bij Andy's hebben ze echt oog voor de klachten, heel klantgericht en meedenkend!

Van Hooren
3 February 2024

Super lekker en vers eten!

J van leusen
29 January 2024

Heerlijke sushi

Henny
27 January 2024
José
25 January 2024
Veldkamp
21 January 2024
Hendrik
18 January 2024

Altijd heerlijke sushi. Deze keer selectie "Vy's choice" genomen en is mijn nieuwe favoriet.

R. Schut
15 January 2024

Weer super vers en heerlijk. In 1 woord TOP!

Mj Dokter
13 January 2024

De sushi was geweldig lekker en het zag er prachtig uit. Zeker voor herhaling vatbaar!! En zo netjes geholpen, heel fijn.

Yvonne
13 January 2024

Super vers en altijd heerlijk. Fijn op tijd bezorgd!

huib dubbeldam
11 January 2024

zo ongelofelijk vriendelijk en service gericht. ennnn de sushi smaakt gewoon anders dan die ik verder gehad heb (de rijst is veel voller van smaak) groeten, Huib Dubbeldam

Sandy
6 January 2024

Weer genoten van heerlijke sushi en Aziatische hapjes. Op de afgesproken tijd stond al dat lekkers weer klaar. Prima adresje!

M.E. Zoer
6 January 2024

Het was heerlijk!

Sareetha
3 January 2024

Heerlijke verse poke bowls gehaald en de vegetarische loempias vielen ook in de smaak!

R. Schut
30 December 2023

Beste sushi die we tot nu toe hebben gehad. Proeft vers en is van zeer goede kwaliteit. Ook met glutenvrij werd goed rekening gehouden (duidelijk vermeld op de site en apart verpakt met briefje 'glutenvrij' er op)! De bezorging was ook snel en erg netjes! Enige puntje ter verbetering: vermelden dat de sojasaus niet glutenvrij is (en eventueel glutenvrije sojasaus aanbieden, want nu had mijn vrouw helaas geen sojasaus). Gelukkig hadden we er nog even achteraan gebeld.

Anoniem
28 December 2023
Van Dijk
24 December 2023

Super lekker

Margot
24 December 2023

Heel erg lekker!

Mark
23 December 2023
Suki
23 December 2023

Heerlijke sushi! De roomkaas werd niet door iedereen die van de sushi genoten heeft gewaardeerd.

Reaction from Andy's Sushi

Hoi Suki. Wij kunnen onze sushi ook zonder roomkaas maken. Zet volgende x in de opmerkingen veld dat je zonder roomkaas wilt, dan zorgen we dat dan ook iedereen van jou groep kan genieten van de Sushi. Gr Andy

Thoma A.M.
22 December 2023

het was weer heerlijk!

Karin
21 December 2023

Heerlijk gegeten!

….
21 December 2023

Animah filet American zonder ei geleverd animah

William Simons
14 December 2023

Dit was de 2e x dat ik heb laten bezorgen, 3e x dat jullie, Heeeeeeeeeeeeeeerlijk, voor ons koken. Ik ben heel erg onder de indruk van de "smaken reis" die mijn mond maakt. Ik ben heel blij met de manier waarop jullie mij verzorgen!!!!

Jeroen
11 December 2023

Erg goeie kwaliteit, super lekker en vers bereid. Bij afhalen werden de puntjes nog op de I gezet. Zeer vriendelijk geholpen. Vaste klant rijker. Bedankt!

Jennifer
9 December 2023

Besteld,snel klaar en het was weer heerlijk!

Gerdien Souman
5 December 2023

Heerlijk! Lekker verse sushi...! Smullen!

Machteld van Werven
2 December 2023

Het zag er geweldig uit en zo smaakte het ook.

Remco
1 December 2023
Luca
24 November 2023

zeer lekker zoals altijd we hebben genoten

Jos Flipsen
16 November 2023

Bij 1deel van de bestelling ontbrak de saus en het gevraagde eitje. Verder prima.

Reaction from Andy's Sushi

Hallo Jos. Wij hebben elkaar telefonische gesproken. Hartelijk bedank voor uw begrip. Met vriendelijke groeten Andy's

Claes
15 November 2023

Top snel en verrukkelijk!

Maurice
12 November 2023

Uitstekend, zoals altijd!

J. den Besten
5 November 2023

Zeer goeie zaak, super vers en zeer klantvriendelijk 🫶🏼

Mark
3 November 2023

Super lekkere en goed gevulde sushi. Vriendelijk ontvangen. Tot een volgende keer

Bauke
28 October 2023

Opnieuw heerlijke sushi! Aanzienlijk sneller bezorgd dan het aangegeven tijdstip, vind ik persoonlijk prettig. Uiterst vriendelijke bezorger! Chapeau!

Monique
28 October 2023

Weer superfijn gegeten. Heerlijke sushi👍

Jaap Reiling
22 October 2023

Prachtig gepresenteerd, vriendelijke bediening en vooral erg lekker!

MdB
21 October 2023

Super! Het was weer een feestje! 🍱

Van Dijk
5 October 2023

Super

Jimmy De Block
4 October 2023

Sushi schotel online besteld, zelf even gaan afhalen, ruime parkeergelegenheid voor de deur van de zaak. Mooie hygiënische zaak trouwens met zeer vriendelijke mensen, die voor ons een hele mooie en lekkere Sushi schotel hadden gemaakt, alles kraakvers met heerlijke smaken... Van ons een echte aanrader om eens te bestellen daar.

Thoma A.M.
30 September 2023

na telefonisch overleg compromis gevonden , prima geregeld

Christel van het Ende
29 September 2023

Heerlijk! Ik had 8 stukjes, volgende keer neem ik meer! 😋

Jennifer ten Cate
24 September 2023

Wat hebben wij genoten van de sushi. We hadden een spontaan idee om sushi te eten. Online besteld en daarna opgehaald. Super nette zaak met klantvriendelijk personeel en lekker eten. Ik geef deze zaak een dikke 10.

V t Erve
23 September 2023

Heerlijk!!

Sandy
22 September 2023

Het was weer heerlijk! Zowel de sushi als de warme Aziatische lekkernijen. En stond weer op de afgesproken tijd klaar.

Riekie
22 September 2023

Het was weer lekker en heerlijk vers

Wilco van Duinen
16 September 2023

Echt niet te geloven wat een topkwaliteit sushi!!